Bra konditorier i Emmaboda

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Emmaboda. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Emmaboda. Det finns 2 olika konditorier i Emmaboda där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Emmaboda.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Emmaboda

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Emmaboda som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Emmaboda som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Emmaboda. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Emmaboda kan du istället kolla efter andra i Kalmar.

Café Emma
Storg. 14
361 30 EMMABODA


Fenix i Emmaboda AB
Kyrkog. 3
361 30 EMMABODA

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Emmaboda och dess konditorier

Emmaboda är en tätort och centralort i Emmaboda kommun i Kalmar län. Emmaboda ligger mitt i trestadsregionen Växjö, Kalmar och Karlskrona. 57 kilometer från alla dessa orter uppstod järnvägsknuten Emmaboda när de järnvägar byggdes som i dag utgör delar av Kust till kust-banan.

Yta: 591,36 hektar
Invånarantal: 4824, år 2010

Här finns mer info om Emmaboda om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Emmaboda.