Bra konditorier i Borgholm

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Borgholm. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Borgholm. Det finns 2 olika konditorier i Borgholm där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Borgholm.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Borgholm

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Borgholm som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Borgholm som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Borgholm. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Borgholm kan du istället kolla efter andra i Kalmar.

Bödasands Bageri AB
BÖDASANDS CAMPING
387 35 Borgholm


Nya Conditoriet i Borgholm AB
Storg. 28
387 31 Borgholm

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Borgholm och dess konditorier

Borgholm är en tätort och centralort i Borgholms kommun, på Öland i Kalmar län. Borgholm är en populär turistort, och dess befolkning ökar kraftigt under sommarmånaderna. Staden har ett rutformat gatunät med Storgatan som går igenom samhället från Societetsparken i väster till trafikljusen vid länsväg 136 i öster.

Yta: 255,76 hektar
Invånarantal: 3071, år 2010

Här finns mer info om Borgholm om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Borgholm.