Bra konditorier i Vetlanda

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Vetlanda. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Vetlanda. Det finns 6 olika konditorier i Vetlanda där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Vetlanda.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Vetlanda

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Vetlanda som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Vetlanda som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Vetlanda. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Vetlanda kan du istället kolla efter andra i Jönköping.

Konditori Cecil AB
Delfing. 2 A
574 32 Vetlanda


Konditori Stjärnan
Storg. 30
574 31 VETLANDA


Oskar Frisings Konditori AB
Östersandsv. 53
574 34 Vetlanda


Oskars Konditori AB
Nyg. 3
574 33 VETLANDA


Ring Up Telebutik
Skiröv. 16
574 96 Vetlanda


Ritz Bageri & Konditori AB
Ö. Nyg. 13
574 33 VETLANDA

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Vetlanda och dess konditorier

Vetlanda (tidigare Hvetlanda) är en tätort och centralort i Vetlanda kommun i Jönköpings län. Vetlanda är en gammal "träindustristad". I dag domineras stadens näringsliv av Sapa som har över 1 000 anställda, samt Elitfönster (före detta Myresjöfönster). Tidigare var även Vetlanda känt för sin tändsticksfabrik (Stickan).

Yta: 1 017,02 hektar
Invånarantal: 13050, år 2010

Här finns mer info om Vetlanda om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Vetlanda.