Stigs Pelikanen Café & Bistro – ett konditori i Värnamo

Annons:
Att hitta ett bra konditori är inte svårare än man gör det. Det viktigaste är att priserna och utbudet passar ens smak. Stigs Pelikanen Café & Bistro är ett konditori i Värnamo där du kan fika och koppla av med någon dryck och ett gott bakverk. Dessa bakas av en konditor i Värnamo och du kommer säkerligen gilla Stigs Pelikanen Café & Bistro och det som dom har att erbjuda dig som kund. Men det finns fler konditorier i närheten av Värnamo som du kan kolla in. Du kan också kolla efter konditorier som är öppna i Jönköping ifall Stigs Pelikanen Café & Bistro inte är aktuellt för dig.
Annons:

Kontakta Stigs Pelikanen Café & Bistro i Värnamo - goda bakverk

Nedan hittar du telefonnummer och adress till Stigs Pelikanen Café & Bistro i Värnamo.

Stigs Pelikanen Café & Bistro
Storg. 32
331 31 VÄRNAMO
0370 - 140 50

Annons:

Öppettider hos Stigs Pelikanen Café & Bistro i Värnamo

Innan du besöker Stigs Pelikanen Café & Bistro i Värnamo kan det vara bra att ta del av deras öppettider för att veta om detta konditori är öppet. För närvarande har vi ingen information om öppettider för Stigs Pelikanen Café & Bistro i Värnamo utan rekommenderar att du ringer deras telefonnummer för att ta reda på om det är öppet just nu.

Hitta till Stigs Pelikanen Café & Bistro i Värnamo, ett konditori

Hittar du inte till Stigs Pelikanen Café & Bistro kan du använda kartan här för att hitta lättare.Kommenterat om Stigs Pelikanen Café & Bistro i Värnamo