Bra konditorier i Värnamo

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Värnamo. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Värnamo. Det finns 4 olika konditorier i Värnamo där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Värnamo.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Värnamo

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Värnamo som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Värnamo som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Värnamo. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Värnamo kan du istället kolla efter andra i Jönköping.

Cafe Stigs
Malmöv. 12 Köpcentret Kärnan¿
331 42 VÄRNAMO


Café 18
Storgatsbacken 18
331 30 Värnamo


Stigs Kafferepet
Storg. 52
331 31 VÄRNAMO


Stigs Pelikanen Café & Bistro
Storg. 32
331 31 VÄRNAMO

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Värnamo och dess konditorier

Värnamo är en tätort och centralort i Värnamo kommun i Jönköpings län. Värnamo är beläget vid Lagan, en bit ifrån dess mynning i sjön Vidöstern. Namnet Värnamo kommer av värn, i ett gammalt ord med betydelsen hägnad. Näringslivet har till stor del präglats av möbelindustrin, med fler än 30 möbelfabriker mellan 1890 och 1960.

Yta: 1 217,24 hektar
Invånarantal: 18696, år 2010

Här finns mer info om Värnamo om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Värnamo.