Bra konditorier i Vaggeryd

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Vaggeryd. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Vaggeryd. Det finns 2 olika konditorier i Vaggeryd där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Vaggeryd.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Vaggeryd

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Vaggeryd som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Vaggeryd som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Vaggeryd. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Vaggeryd kan du istället kolla efter andra i Jönköping.

Jonssons Konditori AB
Järnvägsg. 11
567 30 Vaggeryd


Ritz Konditori
Järnvägsg. 16
567 30 Vaggeryd

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Vaggeryd och dess konditorier

Vaggeryd är en tätort och tillsammans med Skillingaryd centralort i Vaggeryds kommun i Jönköpings län. Vaggeryd är beläget omkring tre mil söder om Jönköping, nära väg E4 som innan den blev motorväg 1994 gick genom orten. Vaggeryd har också järnvägsförbindelse i tre riktningar: norrut med Jönköping via Vaggerydsbanan.

Yta: 479,65 hektar
Invånarantal: 4920, år 2010

Här finns mer info om Vaggeryd om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Vaggeryd.