Bra konditorier i Tranås

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Tranås. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Tranås. Det finns 3 olika konditorier i Tranås där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Tranås.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Tranås

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Tranås som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Tranås som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Tranås. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Tranås kan du istället kolla efter andra i Jönköping.

Kakboden i Tranås AB
Falkg. 9
573 31 TRANÅS


Smörgåsmacken, Louise Andersson
Kimarpsplan 1
573 42 TRANÅS


Wienerbageriet
Storg. 15
573 32 Tranås

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Tranås och dess konditorier

Tranås är en tätort och centralort i Tranås kommun i Jönköpings län. Tranås ligger vid sjön Sommen i norra Småland. I närheten av den går Södra stambanan och Riksväg 32. Namnet Tranås omnämns 1407 när riddaren Karl Magnusson (Örnfot) testamenterar Tranås till Vadstena kloster; särskilt omnämns laxfisket vid Tranås kvarn.

Yta: 1 055,66 hektar
Invånarantal: 14197, år 2010

Här finns mer info om Tranås om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Tranås.