Bra konditorier i Smålandsstenar

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Smålandsstenar. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Smålandsstenar. Det finns 1 olika konditorier i Smålandsstenar där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Smålandsstenar.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Smålandsstenar

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Smålandsstenar som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Smålandsstenar som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Smålandsstenar. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Smålandsstenar kan du istället kolla efter andra i Jönköping.

Göstas Konditori
S. Nissastigen 2
333 32 SMÅLANDSSTENAR

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Smålandsstenar och dess konditorier

Smålandsstenar är en tätort i Gislaveds kommun i Jönköpings län. Smålandsstenar är ett gammalt stationssamhälle som ligger längs med järnvägslinjen Halmstad–Nässjö. Samhället, som ligger i kommunens södra del, är mest känt för sin tillverkningsindustri, främst metall- och plastindustrier, men även inom trä- och möbelindustrin.

Yta: 464,88 hektar
Invånarantal: 4530, år 2010

Här finns mer info om Smålandsstenar om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Smålandsstenar.