Bra konditorier i Skillingaryd

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Skillingaryd. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Skillingaryd. Det finns 2 olika konditorier i Skillingaryd där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Skillingaryd.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Skillingaryd

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Skillingaryd som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Skillingaryd som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Skillingaryd. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Skillingaryd kan du istället kolla efter andra i Jönköping.

Jonssons Konditori
Stationsg. 6
568 30 SKILLINGARYD


Teds Smörgåsbutik
Storg. 10
568 32 SKILLINGARYD

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Skillingaryd och dess konditorier

Skillingaryd är en tätort i Småland. Centralort i Vaggeryds kommun, Jönköpings län, tillsammans med Vaggeryd. De kommunala förvaltningarna är uppdelade mellan de båda orterna. Orten ligger vid järnvägslinjen Halmstad-Nässjö, tidigare en del av Halmstad-Nässjö Järnvägar, HNJ. Den blev i sin helhet klar 1882.

Yta: 377,86 hektar
Invånarantal: 3889, år 2010

Här finns mer info om Skillingaryd om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Skillingaryd.