Bra konditorier i Sävsjö

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Sävsjö. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Sävsjö. Det finns 1 olika konditorier i Sävsjö där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Sävsjö.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Sävsjö

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Sävsjö som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Sävsjö som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Sävsjö. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Sävsjö kan du istället kolla efter andra i Jönköping.

Melins Konditori
Kopparslagareg. 10
576 35 Sävsjö

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Sävsjö och dess konditorier

Sävsjö är en tätort på Småländska höglandet och centralort i Sävsjö kommun, Jönköpings län. Strax utanför Sävsjö ligger Götalands högsta punkt Tomtabacken som når en höjd på 377 meter över havet. Sävsjös höga och centrala läge gjorde att Sävsjö tidigt efter järnvägens tillkomst på 1860-talet blev viktigt som bland annat handelsplats..

Yta: 439,20 hektar
Invånarantal: 5122, år 2010

Här finns mer info om Sävsjö om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Sävsjö.