Bra konditorier i Norrahammar

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Norrahammar. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Norrahammar. Det finns 1 olika konditorier i Norrahammar där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Norrahammar.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Norrahammar

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Norrahammar som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Norrahammar som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Norrahammar. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Norrahammar kan du istället kolla efter andra i Jönköping.

Konditori Rosetten Taberg
Barnarpsv. 6
562 32 Norrahammar

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Norrahammar och dess konditorier

Norrahammar är en kommundel i Jönköpings kommun vars bebyggelse ingår i tätorten Jönköping, belägen cirka 9 km sydväst om Jönköpings centrum. Ursprungligen ett brukssamhälle, uppväxt kring Norrahammars bruk, är Norrahammar sedan 1970-talet sammanvuxet med Jönköping och utgör den sydvästra delen av tätorten.

Yta:
Invånarantal: 9150, år 2014

Här finns mer info om Norrahammar om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Norrahammar.