Bra konditorier i Nässjö

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Nässjö. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Nässjö. Det finns 3 olika konditorier i Nässjö där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Nässjö.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Nässjö

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Nässjö som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Nässjö som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Nässjö. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Nässjö kan du istället kolla efter andra i Jönköping.

Elsies Konditori
Rådhusg. 38
571 32 Nässjö


Princess Konditori
Mariag. 2
571 31 NÄSSJÖ


Thimons Konditori AB
Esplanaden 1
571 31 NÄSSJÖ

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Nässjö och dess konditorier

Nässjö är en tätort och centralort i Nässjö kommun i Jönköpings län. Nässjös historia börjar 1864, när beslutet togs att Södra stambanan skulle dras genom orten och sedan dess har staden varit känd som en stor järnvägsknut. Tidigare låg här byarna Åker, Rynneryd vid Runnerydsjön där järnvägsstationen anlades.

Yta: 1 143,66 hektar
Invånarantal: 16678, år 2010

Här finns mer info om Nässjö om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Nässjö.