Bra konditorier i Mullsjö

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Mullsjö. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Mullsjö. Det finns 1 olika konditorier i Mullsjö där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Mullsjö.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Mullsjö

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Mullsjö som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Mullsjö som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Mullsjö. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Mullsjö kan du istället kolla efter andra i Jönköping.

Landhs Konditori
Strandv. 8
565 32 MULLSJÖ

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Mullsjö och dess konditorier

Mullsjö är en tätort och centralort i Mullsjö kommun i Jönköpings län, dock i landskapet Västergötland. Mullsjö ligger vid sjön Mullsjön och vid Riksväg 26 med cirka 25 kilometer till Jönköping. I Mullsjö finns Pizzerior, frisörer, konditori, apotek, klädaffärer och en simhall. Vid avfarten till centrum finns rastplatsen VIP motell.

Yta: 505,15 hektar
Invånarantal: 5452, år 2010

Här finns mer info om Mullsjö om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Mullsjö.