Bra konditorier i Mariannelund

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Mariannelund. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Mariannelund. Det finns 1 olika konditorier i Mariannelund där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Mariannelund.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Mariannelund

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Mariannelund som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Mariannelund som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Mariannelund. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Mariannelund kan du istället kolla efter andra i Jönköping.

Stjernbergs Skafferi Konditori
Verdandigatan
598 97 Mariannelund

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Mariannelund och dess konditorier

Mariannelund är en tätort i Eksjö kommun i Jönköpings län i Småland, nära gränsen till Kalmar län. Mariannelund ligger på småländska höglandet, en del av Sydsvenska höglandet, 39 km öster om Eksjö och genomkorsas av järnvägen Bockabanan och riksväg 40. Bruzaån rinner genom Mariannelund.

Yta: 219,32 hektar
Invånarantal: 1468, år 2010

Här finns mer info om Mariannelund om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Mariannelund.