Bra konditorier i Kvillsfors

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Kvillsfors. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Kvillsfors. Det finns 1 olika konditorier i Kvillsfors där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Kvillsfors.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Kvillsfors

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Kvillsfors som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Kvillsfors som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Kvillsfors. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Kvillsfors kan du istället kolla efter andra i Jönköping.

Konditori Stjärnan AB
Ö. Storg. 30
570 16 Kvillsfors

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Kvillsfors och dess konditorier

Kvillsfors är en tätort i Vetlanda kommun i Jönköpings län. Genom Kvillsfors går riksväg 47, (tidigare länsväg 127). Genom Kvillsfors rinner Emån. Till Kvillsfors finns en järnvägsförbindelse med Vetlanda och med ett spår till Pauliström samt ett sedan 2005 oanvänt spår till Järnforsen. Dessa järnvägar kallas Emådalsbanan.

Yta: 94,76 hektar
Invånarantal: 500, år 2010

Här finns mer info om Kvillsfors om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Kvillsfors.