Bra konditorier i Huskvarna

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Huskvarna. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Huskvarna. Det finns 7 olika konditorier i Huskvarna där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Huskvarna.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Huskvarna

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Huskvarna som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Huskvarna som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Huskvarna. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Huskvarna kan du istället kolla efter andra i Jönköping.

Bemure Dny AB
Vitklöverv. 1
561 51 HUSKVARNA


Centralbageriet
Linnég. 5
561 32 Huskvarna


Gustafs Konditori
Vätterg. 9
561 32 Huskvarna


Konditori Drömtårtan i Jönköping AB
Gubbhagsg. 65
561 51 HUSKVARNA


Konditori Postiljonen
Oxhagsg. 75
561 50 Huskvarna


Kroatorpet Bageri Konditori & Café
Grännavägen 21
561 91 HUSKVARNA


Lenffers Konditori AB
Stationsg. 15
561 33 HUSKVARNA

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Huskvarna och dess konditorier

Huskvarna är en tidigare stad vars bebyggelse ingår i tätorten Jönköping. Till 1906 skrevs namnet med 'q' (Husqvarna), vilket bibehållits av företaget med samma namn. Huskvarnas lägre belägna stadskärna är omgiven av ansenliga, bebyggda höjdområden som Öxnehaga, Pettersberg och Egna Hem, nivåskillnaden är som mest ca 120 meter.

Yta:
Invånarantal: 22800, år 2010

Här finns mer info om Huskvarna om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Huskvarna.