Bra konditorier i Hillerstorp

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Hillerstorp. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Hillerstorp. Det finns 1 olika konditorier i Hillerstorp där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Hillerstorp.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Hillerstorp

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Hillerstorp som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Hillerstorp som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Hillerstorp. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Hillerstorp kan du istället kolla efter andra i Jönköping.

Konditori Filial
Storg. 16
330 33 Hillerstorp

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Hillerstorp och dess konditorier

Hillerstorp är en tätort i Gnosjö kommun i Jönköpings län. Här finns industrier som exempelvis MB shop design och Axelent AB. Här finns också Hillerstorps Trä AB, Leba, Thule, Sigarth, Luni, Törestorps Tråd, PK Displayproduktion AB.

Yta: 197,73 hektar
Invånarantal: 1766, år 2010

Här finns mer info om Hillerstorp om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Hillerstorp.