Bra konditorier i Gränna

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Gränna. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Gränna. Det finns 2 olika konditorier i Gränna där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Gränna.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Gränna

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Gränna som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Gränna som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Gränna. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Gränna kan du istället kolla efter andra i Jönköping.

Haglunds Konditori
Braheg. 57
563 32 Gränna


Haglunds Konditori Johansson & Pant
Hamnv. 49
563 31 GRÄNNA

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Gränna och dess konditorier

Gränna är en tätort i norra delen av Jönköpings kommun i Jönköpings län, belägen vid Vätterns östra strand mittemot Visingsö. År 1942 grundades RIFA AB (Radioindustrins fabrikaktiebolag) på orten av bland andra ASEA för att säkra tillverkningen av kondensatorer i Sverige under andra världskriget

Yta: 152,27 hektar
Invånarantal: 2553, år 2010

Här finns mer info om Gränna om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Gränna.