Bra konditorier i Gislaved

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Gislaved. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Gislaved. Det finns 1 olika konditorier i Gislaved där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Gislaved.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Gislaved

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Gislaved som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Gislaved som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Gislaved. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Gislaved kan du istället kolla efter andra i Jönköping.

Bernts Konditori AB
Köpmang. 16 Gislaved Centrum
332 30 Gislaved

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Gislaved och dess konditorier

Gislaved är en tätort och centralort i Gislaveds kommun i Jönköpings län. Gislaved är en industriort, tidigare mest känd för sin gummifabrik, etablerad redan 1895 under namnet Svenska Gummifabriken i Gislaved och under senare år specialiserad på tillverkning av bildäck med tyska Continental AG som sista ägare.

Yta: 648,31 hektar
Invånarantal: 10037, år 2010

Här finns mer info om Gislaved om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Gislaved.