Bra konditorier i Eksjö

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Eksjö. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Eksjö. Det finns 4 olika konditorier i Eksjö där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Eksjö.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Eksjö

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Eksjö som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Eksjö som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Eksjö. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Eksjö kan du istället kolla efter andra i Jönköping.

Lennarts Konditori
Stora torget
575 32 Eksjö


Lilla Caféet I Eksjö AB
N. Storg. 24
575 32 Eksjö


Lilla Thimons Konditori Eksjö
N. Storg. 24 A
575 32 Eksjö


Princess Konditori
S. Storg. 2
575 31 EKSJÖ

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Eksjö och dess konditorier

Eksjö är en tätort i Småland och centralort i Eksjö kommun, Jönköpings län. Staden har sedan lång tid tillbaka inhyst inrättningar såsom lasarett, tingsrätt och militär. Eksjö finns omnämnd som tingsplats redan på 1300-talet, på den tiden kallades platsen för "Ekesiö".

Yta: 833,89 hektar
Invånarantal: 9701, år 2010

Här finns mer info om Eksjö om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Eksjö.