Bra konditorier i Aneby

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Aneby. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Aneby. Det finns 2 olika konditorier i Aneby där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Aneby.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Aneby

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Aneby som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Aneby som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Aneby. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Aneby kan du istället kolla efter andra i Jönköping.

Thimons Konditori AB
Konserthusg. 34
578 31 ANEBY


Ågården Hembageri
Hallg. 6
578 31 ANEBY

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Aneby och dess konditorier

Aneby är en tätort i Småland och centralort i Aneby kommun i Jönköpings län. Av kommunens cirka 6 500 invånare bor ungefär hälften i centralorten. Orten ligger på det Småländska höglandet, 45 km öster om Jönköping, mellan Eksjö och Tranås längs Riksväg 32.

Yta: 336,75 hektar
Invånarantal: 3367, år 2010

Här finns mer info om Aneby om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Aneby.