Bra konditorier i Anderstorp

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Anderstorp. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Anderstorp. Det finns 1 olika konditorier i Anderstorp där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Anderstorp.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Anderstorp

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Anderstorp som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Anderstorp som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Anderstorp. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Anderstorp kan du istället kolla efter andra i Jönköping.

Bernts Konditori AB
Storg. 11
334 33 Anderstorp

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Anderstorp och dess konditorier

Anderstorp är en tätort i Gislaveds kommun i Jönköpings län, belägen ca 4 km sydost om Gislaved. Orten ligger i Gnosjöregionen och har en mångsidig småindustri. Här finns en tävlingsbana för bilar och motorcyklar: Scandinavian Raceway. Formel 1 kördes här 1973–1978.

Yta: 561,34 hektar
Invånarantal: 4965, år 2010

Här finns mer info om Anderstorp om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Anderstorp.