Bra konditorier i Undersåker

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Undersåker. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Undersåker. Det finns 1 olika konditorier i Undersåker där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Undersåker.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Undersåker

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Undersåker som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Undersåker som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Undersåker. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Undersåker kan du istället kolla efter andra i Jämtland.

Undersåkersbröd
Trostebacken 260
830 10 UNDERSÅKER

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Undersåker och dess konditorier

Undersåker, är en tätort i Åre kommun, Jämtland och kyrkbyn i Undersåkers socken. Orten ligger cirka 80 km väster om Östersund, är långsträckt i öst-västlig riktning och består av en östlig del med Undersåkers kyrka

Yta: 80,69 hektar
Invånarantal: 438, år 2010

Här finns mer info om Undersåker om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Undersåker.