Bra konditorier i Strömsund

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Strömsund. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Strömsund. Det finns 1 olika konditorier i Strömsund där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Strömsund.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Strömsund

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Strömsund som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Strömsund som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Strömsund. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Strömsund kan du istället kolla efter andra i Jämtland.

Mejodej I Strömsund AB
Lagmansg. 27
833 31 STRÖMSUND

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Strömsund och dess konditorier

Strömsund (sydsamiska: Straejmie) är en tätort i norra Jämtland samt centralort i Strömsunds kommun, Jämtlands län. Strömsund ligger vid Russfjärden i Ströms Vattudal. Europaväg 45 går via den 1956 invigda Strömsundsbron över Ströms Vattudal och in i Strömsund.

Yta: 362,66 hektar
Invånarantal: 3589, år 2010

Här finns mer info om Strömsund om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Strömsund.