Törners Konditori AB – ett konditori i Östersund

Annons:
Att hitta ett bra konditori är inte svårare än man gör det. Det viktigaste är att priserna och utbudet passar ens smak. Törners Konditori AB är ett konditori i Östersund där du kan fika och koppla av med någon dryck och ett gott bakverk. Dessa bakas av en konditor i Östersund och du kommer säkerligen gilla Törners Konditori AB och det som dom har att erbjuda dig som kund. Men det finns fler konditorier i närheten av Östersund som du kan kolla in. Du kan också kolla efter konditorier som är öppna i Jämtland ifall Törners Konditori AB inte är aktuellt för dig.
Annons:

Kontakta Törners Konditori AB i Östersund - goda bakverk

Nedan hittar du telefonnummer och adress till Törners Konditori AB i Östersund.

Törners Konditori AB
Storg. 24
831 30 östersund
063 - 51 87 60

Annons:

Öppettider hos Törners Konditori AB i Östersund

Innan du besöker Törners Konditori AB i Östersund kan det vara bra att ta del av deras öppettider för att veta om detta konditori är öppet. För närvarande har vi ingen information om öppettider för Törners Konditori AB i Östersund utan rekommenderar att du ringer deras telefonnummer för att ta reda på om det är öppet just nu.

Hitta till Törners Konditori AB i Östersund, ett konditori

Hittar du inte till Törners Konditori AB kan du använda kartan här för att hitta lättare.Kommenterat om Törners Konditori AB i Östersund