Edenbos Konditori – ett konditori i Östersund

Annons:
Att hitta ett bra konditori är inte svårare än man gör det. Det viktigaste är att priserna och utbudet passar ens smak. Edenbos Konditori är ett konditori i Östersund där du kan fika och koppla av med någon dryck och ett gott bakverk. Dessa bakas av en konditor i Östersund och du kommer säkerligen gilla Edenbos Konditori och det som dom har att erbjuda dig som kund. Men det finns fler konditorier i närheten av Östersund som du kan kolla in. Du kan också kolla efter konditorier som är öppna i Jämtland ifall Edenbos Konditori inte är aktuellt för dig.
Annons:

Kontakta Edenbos Konditori i Östersund - goda bakverk

Nedan hittar du telefonnummer och adress till Edenbos Konditori i Östersund.

Edenbos Konditori
Rådhusg. 59
831 37 ÖSTERSUND
063 - 51 12 20

Annons:

Öppettider hos Edenbos Konditori i Östersund

Innan du besöker Edenbos Konditori i Östersund kan det vara bra att ta del av deras öppettider för att veta om detta konditori är öppet. För närvarande har vi ingen information om öppettider för Edenbos Konditori i Östersund utan rekommenderar att du ringer deras telefonnummer för att ta reda på om det är öppet just nu.

Hitta till Edenbos Konditori i Östersund, ett konditori

Hittar du inte till Edenbos Konditori kan du använda kartan här för att hitta lättare.Kommenterat om Edenbos Konditori i Östersund