Bra konditorier i Östersund

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Östersund. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Östersund. Det finns 4 olika konditorier i Östersund där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Östersund.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Östersund

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Östersund som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Östersund som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Östersund. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Östersund kan du istället kolla efter andra i Jämtland.

Edenbos Konditori
Rådhusg. 59
831 37 ÖSTERSUND


Frösöbageriet
N. Torlandsg. 18
831 47 östersund


Törners Konditori AB
Storg. 24
831 30 östersund


Wedemarks Konditori AB
Prästg. 27
831 31 ÖSTERSUND

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Östersund och dess konditorier

Östersund (sydsamiska: Staare) är en tätort som är centralort i Östersunds kommun och residensstad i Jämtlands län. En mindre del av tätorten sträcker sig över kommungränsen in i grannkommunen Krokom. Östersund ligger vid Storsjön och är Storsjöbygdens, Jämtlands läns och landskaps enda stad.

Yta: 2 727,55 hektar
Invånarantal: 44327, år 2010

Här finns mer info om Östersund om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Östersund.