Bra konditorier i Våxtorp

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Våxtorp. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Våxtorp. Det finns 2 olika konditorier i Våxtorp där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Våxtorp.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Våxtorp

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Våxtorp som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Våxtorp som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Våxtorp. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Våxtorp kan du istället kolla efter andra i Halland.

Larsson, Sune Esbjörn
Våxtorp 305
312 98 Våxtorp


Våxtorps Gårdsbageri
Våxtorp 305
312 98 Våxtorp

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Våxtorp och dess konditorier

Våxtorp är en tätort i Laholms kommun och kyrkbyn i Våxtorps socken i Hallands län. Den tidigaste namnformen är Owaghstorp som betyder just 'Owaghs torp' och namnet har genom århundradena förändrats för att slutligen bli Våxtorp.

Yta: 136,45 hektar
Invånarantal: 970, år 2010

Här finns mer info om Våxtorp om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Våxtorp.