Bra konditorier i Varberg

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Varberg. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Varberg. Det finns 5 olika konditorier i Varberg där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Varberg.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Varberg

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Varberg som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Varberg som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Varberg. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Varberg kan du istället kolla efter andra i Halland.

Bake King Scandinavia AB
Engelbrektsg. 2 A
432 41 VARBERG


Brödhörnan
Kungsg. 13
432 41 VARBERG


ICA Kvantum
Torgg. 26
432 41 VARBERG


Kustbageriet
Skeppsg. 10
432 44 Varberg


Lilla Träslövs Finbageri AB
Kyrkog. 27
432 41 VARBERG

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Varberg och dess konditorier

Varberg är en tätort i norra Halland och centralort i Varbergs kommun, Hallands län, belägen vid Kattegatt ungefär mittemellan Göteborg i norr och Halmstad i söder. Varberg är Sveriges 43:e största tätort. I söder är tätorten nästan sammanväxt med Södra Näs och Träslövsläge.

Yta: 1 335,45 hektar
Invånarantal: 27602, år 2010

Här finns mer info om Varberg om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Varberg.