Bra konditorier i Falkenberg

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Falkenberg. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Falkenberg. Det finns 5 olika konditorier i Falkenberg där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Falkenberg.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Falkenberg

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Falkenberg som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Falkenberg som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Falkenberg. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Falkenberg kan du istället kolla efter andra i Halland.

Agnes Hörna
Industriv. 2 Fynda Köpcenter
311 32 FALKENBERG


Peters Konditori AB
Hjortv. 2
311 41 FALKENBERG


Ritz Konditori
Nyg. 40
311 31 Falkenberg


Stålboms Konditori
Arvidstorpsv. 20
311 34 FALKENBERG


Västra Bageriet
Mölleg. 16
311 34 FALKENBERG

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Falkenberg och dess konditorier

Falkenberg är en tätort i Halland och centralort i Falkenbergs kommun, Hallands län, belägen vid Ätrans utlopp i Kattegatt. Motorvägen E6/E20 som går mellan Oslo och Köpenhamn via Göteborg går vid Falkenberg. Järnvägen Västkustbanan passerar också förbi staden.

Yta: 1 484,82 hektar
Invånarantal: 20 035, år 2010

Här finns mer info om Falkenberg om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Falkenberg.