Bra konditorier i Älvsered

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Älvsered. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Älvsered. Det finns 2 olika konditorier i Älvsered där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Älvsered.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Älvsered

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Älvsered som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Älvsered som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Älvsered. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Älvsered kan du istället kolla efter andra i Halland.

Bageri & Konditori Kringlan
Mårdaklevsv. 4
311 63 älvsered


Älvsereds Bakeri AB
Mårdaklevsv. 4
311 63 älvsered

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Älvsered och dess konditorier

Älvsered är en tätort i Falkenbergs kommun i Hallands län och kyrkbyn i Älvsereds socken, belägen 5 mil norr om Falkenberg och 4 mil söder om Svenljunga, och genomrinns av Högvadsån. Samhället är den sydligaste tätorten i Västergötland och den nordligaste i Falkenbergs kommun.

Yta: 98,50 hektar
Invånarantal: 433, år 2010

Här finns mer info om Älvsered om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Älvsered.