Wisby Dessert Konditori – ett konditori i Visby

Annons:
Att hitta ett bra konditori är inte svårare än man gör det. Det viktigaste är att priserna och utbudet passar ens smak. Wisby Dessert Konditori är ett konditori i Visby där du kan fika och koppla av med någon dryck och ett gott bakverk. Dessa bakas av en konditor i Visby och du kommer säkerligen gilla Wisby Dessert Konditori och det som dom har att erbjuda dig som kund. Men det finns fler konditorier i närheten av Visby som du kan kolla in. Du kan också kolla efter konditorier som är öppna i Gotland ifall Wisby Dessert Konditori inte är aktuellt för dig.
Annons:

Kontakta Wisby Dessert Konditori i Visby - goda bakverk

Nedan hittar du telefonnummer och adress till Wisby Dessert Konditori i Visby.

Wisby Dessert Konditori
Hästg. 10
621 56 VISBY
070 - 697 26 99

Annons:

Öppettider hos Wisby Dessert Konditori i Visby

Innan du besöker Wisby Dessert Konditori i Visby kan det vara bra att ta del av deras öppettider för att veta om detta konditori är öppet. För närvarande har vi ingen information om öppettider för Wisby Dessert Konditori i Visby utan rekommenderar att du ringer deras telefonnummer för att ta reda på om det är öppet just nu.

Hitta till Wisby Dessert Konditori i Visby, ett konditori

Hittar du inte till Wisby Dessert Konditori kan du använda kartan här för att hitta lättare.Kommenterat om Wisby Dessert Konditori i Visby