Folkeryds Konditori AB – ett konditori i Burgsvik

Annons:
Att hitta ett bra konditori är inte svårare än man gör det. Det viktigaste är att priserna och utbudet passar ens smak. Folkeryds Konditori AB är ett konditori i Burgsvik där du kan fika och koppla av med någon dryck och ett gott bakverk. Dessa bakas av en konditor i Burgsvik och du kommer säkerligen gilla Folkeryds Konditori AB och det som dom har att erbjuda dig som kund. Men det finns fler konditorier i närheten av Burgsvik som du kan kolla in. Du kan också kolla efter konditorier som är öppna i Gotland ifall Folkeryds Konditori AB inte är aktuellt för dig.
Annons:

Kontakta Folkeryds Konditori AB i Burgsvik - goda bakverk

Nedan hittar du telefonnummer och adress till Folkeryds Konditori AB i Burgsvik.

Folkeryds Konditori AB
Hoburgsv. 22
623 35 Burgsvik
0498 - 49 70 88

Annons:

Öppettider hos Folkeryds Konditori AB i Burgsvik

Innan du besöker Folkeryds Konditori AB i Burgsvik kan det vara bra att ta del av deras öppettider för att veta om detta konditori är öppet. För närvarande har vi ingen information om öppettider för Folkeryds Konditori AB i Burgsvik utan rekommenderar att du ringer deras telefonnummer för att ta reda på om det är öppet just nu.

Hitta till Folkeryds Konditori AB i Burgsvik, ett konditori

Hittar du inte till Folkeryds Konditori AB kan du använda kartan här för att hitta lättare.Kommenterat om Folkeryds Konditori AB i Burgsvik