Bageri Kavlat & Klart AB – ett konditori i Valbo

Annons:
Att hitta ett bra konditori är inte svårare än man gör det. Det viktigaste är att priserna och utbudet passar ens smak. Bageri Kavlat & Klart AB är ett konditori i Valbo där du kan fika och koppla av med någon dryck och ett gott bakverk. Dessa bakas av en konditor i Valbo och du kommer säkerligen gilla Bageri Kavlat & Klart AB och det som dom har att erbjuda dig som kund. Men det finns fler konditorier i närheten av Valbo som du kan kolla in. Du kan också kolla efter konditorier som är öppna i Gävleborg ifall Bageri Kavlat & Klart AB inte är aktuellt för dig.
Annons:

Kontakta Bageri Kavlat & Klart AB i Valbo - goda bakverk

Nedan hittar du telefonnummer och adress till Bageri Kavlat & Klart AB i Valbo.

Bageri Kavlat & Klart AB
Ludvigsbergsv. 16
818 31 VALBO


Annons:

Öppettider hos Bageri Kavlat & Klart AB i Valbo

Innan du besöker Bageri Kavlat & Klart AB i Valbo kan det vara bra att ta del av deras öppettider för att veta om detta konditori är öppet. För närvarande har vi ingen information om öppettider för Bageri Kavlat & Klart AB i Valbo utan rekommenderar att du ringer deras telefonnummer för att ta reda på om det är öppet just nu.

Hitta till Bageri Kavlat & Klart AB i Valbo, ett konditori

Hittar du inte till Bageri Kavlat & Klart AB kan du använda kartan här för att hitta lättare.Kommenterat om Bageri Kavlat & Klart AB i Valbo