Konditori & Café Madame – ett konditori i Valbo

Annons:
Att hitta ett bra konditori är inte svårare än man gör det. Det viktigaste är att priserna och utbudet passar ens smak. Konditori & Café Madame är ett konditori i Valbo där du kan fika och koppla av med någon dryck och ett gott bakverk. Dessa bakas av en konditor i Valbo och du kommer säkerligen gilla Konditori & Café Madame och det som dom har att erbjuda dig som kund. Men det finns fler konditorier i närheten av Valbo som du kan kolla in. Du kan också kolla efter konditorier som är öppna i Gävleborg ifall Konditori & Café Madame inte är aktuellt för dig.
Annons:

Kontakta Konditori & Café Madame i Valbo - goda bakverk

Nedan hittar du telefonnummer och adress till Konditori & Café Madame i Valbo.

Konditori & Café Madame
Valbo Köpcentrum
818 02 VALBO
026 - 13 26 80

Annons:

Öppettider hos Konditori & Café Madame i Valbo

Innan du besöker Konditori & Café Madame i Valbo kan det vara bra att ta del av deras öppettider för att veta om detta konditori är öppet. För närvarande har vi ingen information om öppettider för Konditori & Café Madame i Valbo utan rekommenderar att du ringer deras telefonnummer för att ta reda på om det är öppet just nu.

Hitta till Konditori & Café Madame i Valbo, ett konditori

Hittar du inte till Konditori & Café Madame kan du använda kartan här för att hitta lättare.Kommenterat om Konditori & Café Madame i Valbo