Bra konditorier i Österfärnebo

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Österfärnebo. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Österfärnebo. Det finns 1 olika konditorier i Österfärnebo där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Österfärnebo.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Österfärnebo

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Österfärnebo som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Österfärnebo som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Österfärnebo. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Österfärnebo kan du istället kolla efter andra i Gävleborg.

Lundgrens Bageri & Konditori HB
Färnebov. 881
810 20 ÖSTERFÄRNEBO

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Österfärnebo och dess konditorier

Österfärnebo är en tätort i Sandvikens kommun och kyrkbyn i Österfärnebo socken. I Österfärnebo ligger Österfärnebo kyrka, Färnebo folkhögskola och Lundgrens bageri. Strax utanför finns Koversta Gammelby som är en oskiftad radby.

Yta: 116,33 hektar
Invånarantal: 483, år 2010

Här finns mer info om Österfärnebo om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Österfärnebo.