Bra konditorier i Järvsö

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Järvsö. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Järvsö. Det finns 2 olika konditorier i Järvsö där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Järvsö.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Järvsö

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Järvsö som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Järvsö som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Järvsö. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Järvsö kan du istället kolla efter andra i Gävleborg.

Järvsö Café & Konditori
Stationsg. 31
820 40 JÄRVSÖ


Järvsö Gårdsbageri
Skästra Byv. 39
820 40 JÄRVSÖ

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Järvsö och dess konditorier

Järvsö är en tätort i Ljusdals kommun, Hälsingland och kyrkbyn i Järvsö socken. Järvsö ligger på sluttningarna runt Ljusnandalen där älven Ljusnan rinner fram. Orten försörjer sig till stor del på turismen, bland annat skidanläggningen Järvsöbacken samt Järvzoo.

Yta: 213,11 hektar
Invånarantal: 1407, år 2010

Här finns mer info om Järvsö om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Järvsö.