Bra konditorier i Hudiksvall

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Hudiksvall. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Hudiksvall. Det finns 4 olika konditorier i Hudiksvall där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Hudiksvall.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Hudiksvall

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Hudiksvall som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Hudiksvall som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Hudiksvall. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Hudiksvall kan du istället kolla efter andra i Gävleborg.

Dackås Konditori HB
Hamng. 9
824 30 Hudiksvall


Jw:S Brödbil i Hudiksvall
Skomakarbacken 11
824 40 HUDIKSVALL


Märtas Hembageri Hudiksvall AB
L. Kyrkog. 8
824 43 Hudiksvall


Tewes Konditori
Storg. 20
824 30 Hudiksvall

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Hudiksvall och dess konditorier

Hudiksvall är en tätort och centralort i Hudiksvalls kommun i Hälsingland, Gävleborgs län. Hudiksvall ligger längs kusten, längst inne i Hudiksvallsfjärden, vid E4 cirka 80 km söder om Sundsvall och cirka 130 km norr om Gävle.

Yta: 1 007,79 hektar
Invånarantal: 15015, år 2010

Här finns mer info om Hudiksvall om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Hudiksvall.