Bygdens Catering – ett konditori i Smedjebacken

Annons:
Att hitta ett bra konditori är inte svårare än man gör det. Det viktigaste är att priserna och utbudet passar ens smak. Bygdens Catering är ett konditori i Smedjebacken där du kan fika och koppla av med någon dryck och ett gott bakverk. Dessa bakas av en konditor i Smedjebacken och du kommer säkerligen gilla Bygdens Catering och det som dom har att erbjuda dig som kund. Men det finns fler konditorier i närheten av Smedjebacken som du kan kolla in. Du kan också kolla efter konditorier som är öppna i Dalarna ifall Bygdens Catering inte är aktuellt för dig.
Annons:

Kontakta Bygdens Catering i Smedjebacken - goda bakverk

Nedan hittar du telefonnummer och adress till Bygdens Catering i Smedjebacken.

Bygdens Catering
Vasag. 6
777 30 Smedjebacken
0240 - 764 84

Annons:

Öppettider hos Bygdens Catering i Smedjebacken

Innan du besöker Bygdens Catering i Smedjebacken kan det vara bra att ta del av deras öppettider för att veta om detta konditori är öppet. För närvarande har vi ingen information om öppettider för Bygdens Catering i Smedjebacken utan rekommenderar att du ringer deras telefonnummer för att ta reda på om det är öppet just nu.

Hitta till Bygdens Catering i Smedjebacken, ett konditori

Hittar du inte till Bygdens Catering kan du använda kartan här för att hitta lättare.Kommenterat om Bygdens Catering i Smedjebacken