Bra konditorier i Smedjebacken

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Smedjebacken. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Smedjebacken. Det finns 1 olika konditorier i Smedjebacken där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Smedjebacken.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Smedjebacken

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Smedjebacken som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Smedjebacken som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Smedjebacken. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Smedjebacken kan du istället kolla efter andra i Dalarna.

Bygdens Catering
Vasag. 6
777 30 Smedjebacken

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Smedjebacken och dess konditorier

Smedjebacken är en tätort i södra Dalarna och centralort i Smedjebackens kommun, Dalarnas län. Orten ligger vid sjön Norra Barken cirka 4 mil söder om Borlänge och är mest känd för sin järnindustri, genom Smedjebackens Walsverk.

Yta: 1 057,81 km2
Invånarantal: 10759, år 2015

Här finns mer info om Smedjebacken om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Smedjebacken.