Bra konditorier i Mora

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Mora. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Mora. Det finns 1 olika konditorier i Mora där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Mora.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Mora

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Mora som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Mora som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Mora. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Mora kan du istället kolla efter andra i Dalarna.

Mora Kaffestuga
Kyrkog. 8 Mora Köpstad/Mora Centrum
792 30 Mora

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Mora och dess konditorier

Mora är en tätort och centralort i Mora kommun, Dalarnas län. I Mora finns organisationen för Vasaloppet och är också dess målplats. Konstnären Anders Zorn är född i Mora och hans bostad Zorngården är en stor turistattraktion, likaså Zornmuseet som ligger intill.

Yta: 1 235,57 hektar
Invånarantal: 10 896, år 2010

Här finns mer info om Mora om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Mora.