Dala Bread & Sweets AB – ett konditori i Borlänge

Annons:
Att hitta ett bra konditori är inte svårare än man gör det. Det viktigaste är att priserna och utbudet passar ens smak. Dala Bread & Sweets AB är ett konditori i Borlänge där du kan fika och koppla av med någon dryck och ett gott bakverk. Dessa bakas av en konditor i Borlänge och du kommer säkerligen gilla Dala Bread & Sweets AB och det som dom har att erbjuda dig som kund. Men det finns fler konditorier i närheten av Borlänge som du kan kolla in. Du kan också kolla efter konditorier som är öppna i Dalarna ifall Dala Bread & Sweets AB inte är aktuellt för dig.
Annons:

Kontakta Dala Bread & Sweets AB i Borlänge - goda bakverk

Nedan hittar du telefonnummer och adress till Dala Bread & Sweets AB i Borlänge.

Dala Bread & Sweets AB
Jönisg. 8
784 74 Borlänge
070 - 621 06 74

Annons:

Öppettider hos Dala Bread & Sweets AB i Borlänge

Innan du besöker Dala Bread & Sweets AB i Borlänge kan det vara bra att ta del av deras öppettider för att veta om detta konditori är öppet. För närvarande har vi ingen information om öppettider för Dala Bread & Sweets AB i Borlänge utan rekommenderar att du ringer deras telefonnummer för att ta reda på om det är öppet just nu.

Hitta till Dala Bread & Sweets AB i Borlänge, ett konditori

Hittar du inte till Dala Bread & Sweets AB kan du använda kartan här för att hitta lättare.Kommenterat om Dala Bread & Sweets AB i Borlänge