Kvarnsvedens Konditori Firma – ett konditori i Borlänge

Annons:
Att hitta ett bra konditori är inte svårare än man gör det. Det viktigaste är att priserna och utbudet passar ens smak. Kvarnsvedens Konditori Firma är ett konditori i Borlänge där du kan fika och koppla av med någon dryck och ett gott bakverk. Dessa bakas av en konditor i Borlänge och du kommer säkerligen gilla Kvarnsvedens Konditori Firma och det som dom har att erbjuda dig som kund. Men det finns fler konditorier i närheten av Borlänge som du kan kolla in. Du kan också kolla efter konditorier som är öppna i Dalarna ifall Kvarnsvedens Konditori Firma inte är aktuellt för dig.
Annons:

Kontakta Kvarnsvedens Konditori Firma i Borlänge - goda bakverk

Nedan hittar du telefonnummer och adress till Kvarnsvedens Konditori Firma i Borlänge.

Kvarnsvedens Konditori Firma
Sörbo 23
781 91 Borlänge
0243 - 23 23 02

Annons:

Öppettider hos Kvarnsvedens Konditori Firma i Borlänge

Innan du besöker Kvarnsvedens Konditori Firma i Borlänge kan det vara bra att ta del av deras öppettider för att veta om detta konditori är öppet. För närvarande har vi ingen information om öppettider för Kvarnsvedens Konditori Firma i Borlänge utan rekommenderar att du ringer deras telefonnummer för att ta reda på om det är öppet just nu.

Hitta till Kvarnsvedens Konditori Firma i Borlänge, ett konditori

Hittar du inte till Kvarnsvedens Konditori Firma kan du använda kartan här för att hitta lättare.Kommenterat om Kvarnsvedens Konditori Firma i Borlänge