Bra konditorier i Borlänge

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Borlänge. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Borlänge. Det finns 5 olika konditorier i Borlänge där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Borlänge.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Borlänge

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Borlänge som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Borlänge som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Borlänge. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Borlänge kan du istället kolla efter andra i Dalarna.

Dala Bread & Sweets AB
Jönisg. 8
784 74 Borlänge


Kvarnsvedens Konditori Firma
Sörbo 23
781 91 Borlänge


Swedish Sweet&Good AB
KUPOLEN KÖPCENTRUM 312 312
781 70 BORLÄNGE


Zola Konditori AB
V. Flintg. 10
784 40 BORLÄNGE


Åselby Konditori
Täljstensvägen
784 45 Borlänge

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Borlänge och dess konditorier

Borlänge är en tätort i Dalarna och centralort i Borlänge kommun, Dalarnas län. Borlänge är Sveriges 25:e största tätort. Borlänge, som ligger vid Dalälven, är Dalarnas största tätort och dess viktigaste industri- och handelsort.

Yta: 635,82 km2
Invånarantal: 50972, år 2015

Här finns mer info om Borlänge om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Borlänge.