Micke Frida Bageri AB – ett konditori i Sölvesborg

Annons:
Att hitta ett bra konditori är inte svårare än man gör det. Det viktigaste är att priserna och utbudet passar ens smak. Micke Frida Bageri AB är ett konditori i Sölvesborg där du kan fika och koppla av med någon dryck och ett gott bakverk. Dessa bakas av en konditor i Sölvesborg och du kommer säkerligen gilla Micke Frida Bageri AB och det som dom har att erbjuda dig som kund. Men det finns fler konditorier i närheten av Sölvesborg som du kan kolla in. Du kan också kolla efter konditorier som är öppna i Blekinge ifall Micke Frida Bageri AB inte är aktuellt för dig.
Annons:

Kontakta Micke Frida Bageri AB i Sölvesborg - goda bakverk

Nedan hittar du telefonnummer och adress till Micke Frida Bageri AB i Sölvesborg.

Micke Frida Bageri AB
Rundg. 1
294 31 SÖLVESBORG


Annons:

Öppettider hos Micke Frida Bageri AB i Sölvesborg

Innan du besöker Micke Frida Bageri AB i Sölvesborg kan det vara bra att ta del av deras öppettider för att veta om detta konditori är öppet. För närvarande har vi ingen information om öppettider för Micke Frida Bageri AB i Sölvesborg utan rekommenderar att du ringer deras telefonnummer för att ta reda på om det är öppet just nu.

Hitta till Micke Frida Bageri AB i Sölvesborg, ett konditori

Hittar du inte till Micke Frida Bageri AB kan du använda kartan här för att hitta lättare.Kommenterat om Micke Frida Bageri AB i Sölvesborg