Micke Frida Conditori AB – ett konditori i Sölvesborg

Annons:
Att hitta ett bra konditori är inte svårare än man gör det. Det viktigaste är att priserna och utbudet passar ens smak. Micke Frida Conditori AB är ett konditori i Sölvesborg där du kan fika och koppla av med någon dryck och ett gott bakverk. Dessa bakas av en konditor i Sölvesborg och du kommer säkerligen gilla Micke Frida Conditori AB och det som dom har att erbjuda dig som kund. Men det finns fler konditorier i närheten av Sölvesborg som du kan kolla in. Du kan också kolla efter konditorier som är öppna i Blekinge ifall Micke Frida Conditori AB inte är aktuellt för dig.
Annons:

Kontakta Micke Frida Conditori AB i Sölvesborg - goda bakverk

Nedan hittar du telefonnummer och adress till Micke Frida Conditori AB i Sölvesborg.

Micke Frida Conditori AB
Stortorget 3
294 31 SÖLVESBORG
0456 - 103 33

Annons:

Öppettider hos Micke Frida Conditori AB i Sölvesborg

Innan du besöker Micke Frida Conditori AB i Sölvesborg kan det vara bra att ta del av deras öppettider för att veta om detta konditori är öppet. För närvarande har vi ingen information om öppettider för Micke Frida Conditori AB i Sölvesborg utan rekommenderar att du ringer deras telefonnummer för att ta reda på om det är öppet just nu.

Hitta till Micke Frida Conditori AB i Sölvesborg, ett konditori

Hittar du inte till Micke Frida Conditori AB kan du använda kartan här för att hitta lättare.Kommenterat om Micke Frida Conditori AB i Sölvesborg