Bra konditorier i Sölvesborg

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Sölvesborg. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Sölvesborg. Det finns 3 olika konditorier i Sölvesborg där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Sölvesborg.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Sölvesborg

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Sölvesborg som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Sölvesborg som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Sölvesborg. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Sölvesborg kan du istället kolla efter andra i Blekinge.

Micke Frida Bageri AB
Rundg. 1
294 31 SÖLVESBORG


Micke Frida Conditori AB
Stortorget 3
294 31 SÖLVESBORG


Ritz Conditori Bageri
Stortorget 3 -5
294 31 SÖLVESBORG

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Sölvesborg och dess konditorier

Sölvesborg är en tätort och centralort i Sölvesborgs kommun i sydvästra Blekinge län. Sölvesborg hade 8 401 invånare år 2010. Utanför Sölvesborg ligger Listerlandet. Norr om Sölvesborg ligger Ryssberget där en av Sveriges största bevarade bokskogar finns

Yta: 609,84 hektar
Invånarantal: 8 401, år 2010

Här finns mer info om Sölvesborg om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Sölvesborg.