Liljas Konditori & Lunchservering AB – ett konditori i Olofström

Annons:
Att hitta ett bra konditori är inte svårare än man gör det. Det viktigaste är att priserna och utbudet passar ens smak. Liljas Konditori & Lunchservering AB är ett konditori i Olofström där du kan fika och koppla av med någon dryck och ett gott bakverk. Dessa bakas av en konditor i Olofström och du kommer säkerligen gilla Liljas Konditori & Lunchservering AB och det som dom har att erbjuda dig som kund. Men det finns fler konditorier i närheten av Olofström som du kan kolla in. Du kan också kolla efter konditorier som är öppna i Blekinge ifall Liljas Konditori & Lunchservering AB inte är aktuellt för dig.
Annons:

Kontakta Liljas Konditori & Lunchservering AB i Olofström - goda bakverk

Nedan hittar du telefonnummer och adress till Liljas Konditori & Lunchservering AB i Olofström.

Liljas Konditori & Lunchservering AB
Ö. Storg. 21
293 34 Olofström
0454 - 405 05

Annons:

Öppettider hos Liljas Konditori & Lunchservering AB i Olofström

Innan du besöker Liljas Konditori & Lunchservering AB i Olofström kan det vara bra att ta del av deras öppettider för att veta om detta konditori är öppet. För närvarande har vi ingen information om öppettider för Liljas Konditori & Lunchservering AB i Olofström utan rekommenderar att du ringer deras telefonnummer för att ta reda på om det är öppet just nu.

Hitta till Liljas Konditori & Lunchservering AB i Olofström, ett konditori

Hittar du inte till Liljas Konditori & Lunchservering AB kan du använda kartan här för att hitta lättare.Kommenterat om Liljas Konditori & Lunchservering AB i Olofström