Bra konditorier i Karlshamn

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Karlshamn. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Karlshamn. Det finns 7 olika konditorier i Karlshamn där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Karlshamn.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Karlshamn

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Karlshamn som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Karlshamn som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Karlshamn. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Karlshamn kan du istället kolla efter andra i Blekinge.


Konditori Christin AB
Kolonig. 13Brasserie Fridolf I Carlshamn AB
Ågatan 26


Klosterbagarn
Bockaliden 26
374 37 KARLSHAMN


Konditori Christin
Drottningg. 65
374 36 Karlshamn


Robins Konditori AB
Ronnebyg. 5
374 35 KARLSHAMN


Sjölands Konditori
Ronnebyg. 12
374 35 KARLSHAMN


Sollerman Konditori
Ronnebyg. 12
374 35 KARLSHAMN

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Karlshamn och dess konditorier

Karlshamn är en tätort och centralort i Karlshamns kommun i Blekinge län. Karlshamn var från början en dansk utskeppningshamn vid namn Bodekull, eller Bokull. Kung Karl X Gustav gav order om att anlägga en stad och dessutom flottbas här på grund av platsens utmärkta läge vid Östersjön.

Yta: 1 347,72 hektar
Invånarantal: 19075, år 2010

Här finns mer info om Karlshamn om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Karlshamn.